Szorongás, bizonytalanság, motiválatlanság, változó énkép, kamaszkori depresszió, önbántalmazó magatartásformák, közösségi média- és játékfüggőség, online pornó, vagy a nemi identitással kapcsolatos legújabb kérdések – csupán néhány kihívás azok közül, amellyel a kamaszodó gyerekeink nap, mint nap szembe kell, hogy nézzenek ebben a megváltozott világban. Szülőként érezzük, hogy szeretnénk őket a lehető legjobban szeretni, de talán örülnénk egy olyan lelki műhelynek, ahol az érzelmi támogatás mellett szakmai útmutatást is kaphatnánk egy-egy fontosabb kérdésben.

Iskolánk ezért ebben a tanévben is szeretettel várja Önöket a Szülők Műhelyén!

A Szülők Műhelye egy olyan önálló témákat feldolgozó interaktív előadás- és beszélgetés sorozat, ahol meghívott szakemberek vezetésével, egymással asztalközösségben, közösen keressük a modernkori neveléssel kapcsolatos biblikus válaszokat. Legelső alkalmunkat Kerekes Szabolcs vezeti az érzelmi intelligencia témájában.

A korlátozott létszámra való tekintettel a regisztrációt csak érkezési sorrendben tudjuk elfogadni, a következő e-mail címen: joo.david.christopher@rozsakertirefi.hu (vagy a Mozanaplón keresztül).

Jelentkezési határidő: október 25.

Esemény időpontja: 2022.10.27 | 18:00 – 19:30

Esemény helyszíne: Gimnázium

Sok szeretettel várunk mindenkit!