Felvételi

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Tisztelt Szülők!
Kedves Diákok!

   Iskolánk ebben az évben ünnepli református intézménnyé válásának 10. jubileumát, mely egybeesik névadónk, Demjén István budafoki lelkipásztori tevékenysége megkezdésének 100. évfordulójával. A „Demjén100 – Rózsakert10” elnevezésű programsorozattal szeretnénk méltó módon emlékezni.
   A gimnáziumunk mindössze négyéves múlttal rendelkezik, de annál lelkesebben és aktívabban törekszünk a reformátori céljaink megvalósítására.
   A kerület első és egyelőre egyetlen egyházi intézményeként letéteményese a keresztyén értékek  közvetítésének, hitelesen képviselve az egységes és következetes biblikus világnézetet, hitvallásos  elkötelezettséget, melynek ki kell hatnia pedagógusra, szülőre, diákra egyaránt.
    A dél-budai régió református oktatási intézményeként a centrum szerepének kiépítésére törekszünk: az iskola váljon a régió fontos szellemi központjává a református oktatási hagyományok ápolásával, az innovatív oktatási módszerek és programok képviseletével.
   A közösségi szemlélet kialakítása, a felelős, közösségi gondolkodású emberek nevelése fontos értéke iskolánknak. Olyan programokat, lehetőségeket, oktatási formákat alkalmazunk, amelyek elősegítik, hogy a pedagógusok szeretetteljes, elfogadó légkörben tudjanak nevelni, oktatni.
   Szeretettel várunk minden olyan diákot, szülőt, családot, akik együtt szeretnének haladni velünk azon az úton, hogy az iskola teljesíteni tudja alapítója, Nagy Péter lelkipásztorunk és névadónk, Demjén István által is vallott küldetését: a világ krisztusibbá tételét.

KURUCZNÉ DOMAHÁZI MARGIT ANNA
2022-2023 tanév igazgatója