Programok

2022/2023


2021/2022

Gimnáziumunk csapata, a Rózsakert Elit, a Fair Play Cup Középiskolai Program 2022-es körzeti tornáján az előkelő 4. helyen végzett.

A társaság tagjai:

Dósa Dávid Bendegúz
Halász Attila
László Márton Tivadar
Megyeri Ákos Ábel
Nagy Benjámin Márton
Suricz László Raul – csapatkapitány
Vörös Bálint

Gratulálunk nekik, és köszönöm Kazi István tanár úrnak a felkészítésükben vállalt nagy szerepét!
Dizseri Péter
gimnáziumi tagozatvezető


A 11/A osztály felvidéki kirándulásáról készült Élménybeszámoló az itt található pdf-ben olvasható.
Október 6-ára és 23-ára emlékeztünk

Hálásan köszönjük a műsort Perjésné Vasvári Beatrix tanárnőnek, a szereplőknek, és a képeket Balog Gábornak!


2020/2021
Gimnáziumi gólyanapok


2019/2020

A külföldi nyelvtanulási programról

Mint azt a sajtóból hallani lehetett, elindult a kormány által támogatott, kéthetes külföldi nyelvtanulási program. E szerint, a 2019-2020-as tanévtől, a 9. és 11. osztályos nappali tagozatos gimnáziumi és szakgimnáziumi képzésben tanulók kéthetes egyéni vagy csoportos nyelvoktatásban vehetnek részt a Nemzeti alaptanterv szerint tanulható első idegen nyelvek (angol, francia, német) célországaiban: Ausztria, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Írországban, Máltán és Németországban. Iskolánkban már van 9-es osztály is, így be tudunk kapcsolódni a színvonalas programba.
A pályázat szerint a célországban történő nyelvtanulás három formában valósulhat meg, intézményi keretek között, egyéni szervezésben, vagy partneriskolával közösen. Idén iskolánk munkaközössége, az előbbi három lehetőség közül az intézményi csoportos kiutazást és részvételt pályázza meg angliai helyszínre (későbbiekben, természetesen a második nyelvre is ki fogjuk a pályázatokat terjeszteni).
Ez a lehetőség egyedülálló, és rendkívül nagy segítséget nyújthat minden tanulónak az általa tanult idegennyelv elsajátításában, hiszen ez a két hét a nyelviskolai órák és foglalkozások mellett számos szabadidős program segítségével igyekszik biztosítani a minél autentikusabb környezetet.
Munkaközösségünk nagy lelkesedéssel készül a programra, és igyekszik mindenki számára biztosítani a lehető legjobb körülményeket, hogy diákjaink teljes mértékben kiaknázhassák a két hétben rejlő lehetőségeket.

www.knyp.hu

„Adjatok hálát az Atyának, aki alkalmassá tett titeket arra, hogy a  szentek örökségében, a világosságban  részesüljetek.”
Pál levele a Kolosséiakhoz 1:12

Pedagógiai program 2020

Letölthető dokumentumok szülőknek:

Szülői igazolás

Iskolai kikérő


Közösségi szolgálat