Kedves Szülők!

Nagy örömmel hívjuk Önöket Uzsalyné Pécsi Rita „Fejleszt, vagy rombol? A képernyő és az internet hatásai – A függőség kialakulása és megoldásaink” c. előadására a legközelebbi Szülők Fórumán!

Téma: Fejleszt, vagy rombol? A képernyő és az internet hatásai – A függőség kialakulása és megoldásaink
Előadó: Dr. Uzsalyné Pécsi Rita, neveléskutató
Időpont: Június 7., 19:00 – 20:30
Helyszín: Gimnázium (aula)

Rövid leírás az eseményről: „Online létezünk, vagy kapcsolatban vagyunk? A téma igen aktuális, sőt egyre sürgetőbb… Az online világ egyrészt regiment jó dologra alkalmas, másrészt viszont számos káros következménnyel járhat. A legnagyobb veszélyt a függőség kockázata és a társkapcsolati viszonyaink átalakítása jelentheti, ami a magánéletünket, a munka világát és az Isten-kapcsolatunkat is jelentősen meghatározza… Ha nem tanuljuk meg időben, hogy miképpen lehet jól használni ezeket az eszközöket, lehet, hogy nemsokára nem nevelési kérdések megválaszolására, hanem a függőséggel kapcsolatos tanácsadásra lesz szükség. Az pedig egy másik szakma.”

Hol a határ? Mire jó, és mire nem való? Hogyan lehet eltájékozódni ebben az útvesztőben? Ennek megértésében fog minket segíteni Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató szerda este 7 órától. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Az előadás ingyenes, de a korlátozott létszám miatt regisztrációhoz kötött, ezért a jelentkezéseket csak érkezési sorrendben tudjuk elfogadni válaszlevélben a következő e-mail címen: joo.david.christopher@rozsakertirefi.hu.