Kedves Szülők és Gyerekek!

Általános iskolánk és gimnáziumunk a most következő Adventben is részt vesz a Magyar Református Szeretetszolgálat Szeretetdoboz elnevezésű adománygyűjtő akciójában.

Tartós élelmiszert, tisztasági és háztartási tisztító felszereléseket gyűjtünk, melyeket az MRSZ a létminimum alatt élő, és rászoruló családoknak fog eljuttatni karácsonyt megelőző időszakban.
Az általános iskolában minden osztály kettő, a gimnáziumban egy doboz megtöltését vállalta. A dobozokat november 27-én a hétkezdő reggeli áhítatokat követően az osztályok magukhoz vették, és üresen várják a felajánlásokat. Kérjük, hogy gyermekeiken keresztül juttassák el adományaikat a Szeretetdobozba.

Ha osztályonként mindenki csak egy dolgot tesz bele, akkor is meg fog telni.

Mit tegyünk pontosan a Szeretetdobozba?

Legalább fél éves szavatossággal rendelkező tartós élelmiszert: cukrot, olajat, konzervet, lisztet, kakaót, teát, fűszereket, édességet, száraz tésztát, kekszet, ketchupot, mustárt, majonézt.
Örömmel fogadunk továbbá tisztálkodási- és tisztítószereket: mosószert, öblítőt, fogkrémet, gyermek és felnőtt pelenkát, sampont, tusfürdőt.

Külön köszönjük, ha a felajánlók az adományozás során gondolnak az ételintoleranciával küzdőkre, és cukor- vagy gluténmentes termékeket is helyeznek a Szeretetdobozba, mint például édesítőszert, cukormentes kekszet, gluténmentes tésztát.

Hivatalos felhívás itt olvasható: https://jobbadni.hu/szolgalataink/szocialis-segitseg/szeretetdoboz/

Az adománygyűjtés december 6-án szerdán zárul.

Minden felajánlásnak nagyon örülünk és köszönünk! 🙂

Köszönettel és Üdvözlettel:
Németh Tamás
iskolalelkész